Gebruik alleen de herstelcode die tijdens de lokale configuratie is getoond.

Lokale toegang herstellen

De oude sessies en herstelcode worden na een geslaagde wijziging ingetrokken. De administratie blijft op deze computer.

Terug naar inloggen